NEVŞEHİR / ACIGÖL - Tatlarin Şehit Ahmet Tekdemir İlkokulu

0 (384) 324 6261
TATLARIN BELDESİ BALLIK MAH. GÜVERCİN SK. NO 27 ACIGÖL / NEVŞEHİR
Vizyon
Tatlarin İlkokulu paydaşları olarak vizyonumuz karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen eğitimde farklılık yaratarak bulunduğumuz bölgedeki tüm kurumlara emsal teşkil edecek şekilde, saygının, sevginin ve üretimin öncü olduğu bir okul olmaktır. Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz iyi eğitim almış, çağa ayak uydurabilen,sorumluluk alabilen ve bu sorumlulukları istekle yerine getiren,toplumun her kesimiyle sağlıklı iletişim kurabilen, başarıyı hedefleyen ve bu doğrultuda azimle çalışan, özgüveni yüksek olan, yetenekleri doğrultusunda kendini geliştiren, üretken ve yaratıcı, araştırmayı, sorgulamayı ve öğrenmeyi bilen, mutlu bireyler yetiştirmektir. *Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Okulum Temiz Belgesi, Sıfır Atık, Beslenme Dostu, Erasmus, eTwinning School, Kalite Beratı, eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülleri eTwinning Avrupa Kalite Etiketi Ödülleri, eSafety Label, STEM Label, 2020 Futsal İlçe Şampiyonluğu, Yeşilay İl Şiir Birinciliği
08.50-14.45
kalorifer
Öğretmen servisiyle ulaşım sağlanmaktadır.
Acıgöl ilçesi, Tatlarin Kasabası
İlçe Merkezine:13km İl Merkezine:30km
eTwinning, Erasmus, Okulum Temiz, Sıfır Atık, Beslenme Dostu projeleri
Diğer Hususlar
Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında olup Bağlıca, Bölükören ve Çullar köylerindeki öğrencilerin okulumuza taşıması yapılmaktadır.