NEVŞEHİR / ACIGÖL - Tatlarin Şehit Ahmet Tekdemir İlkokulu

Taşımalı Servis Denetimi Yapıldı

Taşımalı eğitim kapsamında okulumuza öğrenci taşıyan servis aracı denetlendi.

Tatlarin Şehit Ahmet Tekdemir İlkokulu yönetimi tarafından rutin denetimler kapsamında mart ayı taşımalı servis denetimi gerçekleştirildi. Denetim süreci, servis aracının teknik donanımlarından, sürücünün uygunluk durumlarına kadar bir dizi kriteri kapsadı.

Denetlenen ana başlıklar arasında servis aracının muayene durumu, ilk yardım çantaları, trafik setlerinin varlığı ve erişilebilirliği, sürücünün gerekli belge ve sertifikalara sahip olup olmadığı yer aldı. Ayrıca, sürücünün trafik kurallarına uyumu ve öğrencilere karşı tutumu da değerlendirildi.

Okul müdürü Mahmut BUCAK, denetimlerin öğrenci taşımacılığı hizmetlerinin kalitesini artırma ve olası riskleri minimize etme amacı taşıdığını belirtti.

Okul müdürü Mahmut BUCAK, taşımalı servis denetimlerinin periyodik olarak devam edeceğini ve öğrencilerin güvenliğinin her zaman en önemli öncelik olduğunu vurguladı.

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 10:31 - Görüntülenme: 55